PRAGT Events

Voor zakelijke en particuliere evenementen

Meer informatie ontvangen of een vraag stellen? Neem contact op via een van onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in.

Zakelijke evenementen

Voor elk zakelijk event weten wij een passende invulling.

Klik op het soort evenement en vind meer informatie.

Open de deuren van uw bedrijf voor uw gasten met een open dag of wellicht zelfs een officiële opening. Tijdens deze dag wilt u dat het uw gasten aan niets ontbreekt en dat deze volledig in de watten gelegd worden. Als opdrachtgever heeft u dan volop de tijd om uw aandacht aan de gasten te schenken. 

Wij ontzorgen u in alles, catering, techniek, activiteiten, aankleding. Aan alles wordt gedacht. Dat is de kracht van PRAGT!

Contact opnemen

Bereikt uw bedrijf binnenkort een belangrijke mijlpaal? Dan is dit HET moment om uw bedrijf extra in de aandacht te zetten. Een bedrijfsjubileum is de uitgesproken mogelijkheid om uw gasten te vertellen over uw bedrijf, uw geschiedenis en uw ambities. 

Een bedrijfsjubileum is het moment om de relatie tussen uw medewerkers en relaties een nieuwe dimensie te geven, waarbij de band onderling alleen maar steviger wordt.

Kortom een PRAGT kans om uw bedrijf opnieuw in de spotlight te zetten!

Contact opnemen

Het personeel van het bedrijf is het grootste kapitaal! Een personeelsfeest toont uw waardering voor hun inzet. Wij verzorgen deze graag voor u en geheel naar uw wensen. 

Wilt u een spetterend (thema-) feest, originele activiteiten, een intiem borreltje, een buffet of een compleet diner? Niets is ons te gek! 

Op basis van uw wensen, maken wij graag een passend en PRAGTig voorstel.

Contact opnemen

Heeft u binnenkort een publieksevenement en zoekt u daar nog een partner bij? Zoek dan niet verder. PRAGTEvents heeft ruime ervaring in de eventcatering. Een publieksevenement kent vele aandachtspunten. Van vergunningstraject tot aan de daadwerkelijke invulling van het programma of de invulling van de catering.. Samen met de relaties uit ons fijnmazige netwerk, ontzorgen wij u graag met de organisatie.

PRAGT ontzorgt!

Contact opnemen

Particuliere evenementen

Wilt u totaal ontzorgt worden bij het realiseren van uw event? Dan bent u hier op het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring (+20 jaar) kunnen wij uw event tot in de puntjes organiseren. Hierbij houden wij altijd rekening met uw wensen.

Klik op het soort evenement en vind meer informatie.

Een bruiloft mogen verzorgen is altijd bijzonder! Het is de dag waarbij het draait om het bruidspaar en alles daaromheen moet daarop afgestemd zijn. Of het nou gaat om aankleding, het meubilair, eventueel een tent, de verzorging, het eten en het drinken. Alles staat in dienst van dat ene moment!

Met mijn persoonlijke aandacht en aanpak, maak ik uw dag een PRAGTdag!

Contact opnemen

Wat is er nou mooier dan om in je eigen tuin een feest te geven! Niets is intiemer dan jouw gasten in je eigen omgeving totaal in de watten te leggen. Of het nou gaat om de materialen, de opstelling van de tent, de invulling van de catering, wij denken graag met u mee!

Contact opnemen

Wil jij je verjaardag in je eigen omgeving vieren, een babyshower, of zoek je een betrouwbare partij voor de minder leuke momenten in het leven. Wil je het klein, zoek je alleen een cateraar of wil je ook de daarbij behorende aankleding? Van een bar met koeling tot aan tenten. Wij kijken graag met u mee en adviseren u graag over de inrichting van uw feestlocatie. 

Contact opnemen

Bent u op zoek naar materiaal voor uw eigen evenementen? Met onze materialen kunt u een PRAGTig evenement organiseren.

Vind hier een overzicht van ons aanbod verhuurmateriaal.

PRAGT Events biedt een uitgebreide dienstverlening die varieert van op maat gemaakt (interim) party- en projectmanagement tot de uitvoering van hand- en spandiensten tijdens zowel de voorbereiding als het verloop van uw evenement.

Of het nu gaat om het huren van een sta-tafel of het samenstellen van een volledig uitgerust buffet, bij PRAGT Events worden al uw wensen met zorg en precisie vervuld.

Sfeerimpressie

Voor een zorgeloze belevenis.

PRAGT Events Ervaringen

Dit is hoe anderen PRAGT Events ervaren

Pragt Events verzorgt al een aantal jaar diverse evenementen voor ons. Zo maken wij gebruik van de service van Wolter en zijn team tijdens onze Potato Days en tijdens personeelsbijeenkomsten. Wolter heeft kennis van zaken en dat merk je aan alles. Moet er last-minute nog iets veranderd of geregeld worden? Geen probleem! Wolter regelt het voor je!

Tijdens de evenementen is Wolter ook zelf aanwezig om alles in goede banen te leiden en de gasten te voorzien van smakelijke catering. Wolter en zijn team geven de perfecte service!

Wij hopen nog lang gebruik te mogen maken van de service van Pragt Events.

STET Holland Bedrijfsfeest

Altijd goed geregeld bij PRAGT Events.

SWP Machinery Bedrijfsfeest

PRAGT Events ontzorgt volledig op het gebied van catering & project- en eventmanagement.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Wij denken graag met u mee. 

Scroll naar boven